FCM-guld? Anfører er optimistisk

Guldfeberen har ramt FC Midtjylland, hvor anføreren tror på store ting med tre spillerunder tilbage.

FCM_logo_flag1.jpg

FC Midtjylland er efter søndagens sejr over FC Vestsjælland tilbage på Superligaens førsteplads, og nu ser holdets anfører ingen anden udgang på sæsonen, end at klubben henter sit første danske mesterskab i historien.

- Jeg tror, at det ender med noget rigtigt stort, for jeg synes, at vi ser gode ud, siger Kristian Bach Bak.

Optimistisk anfører

Blot målscoren skiller AaB og FC Midtjylland, men midtjyderne lader ifølge kaptajnen ikke førstepladsen glide af hænde igen, som de har gjort tidligere i sæsonen.

- Jeg ser os som stærke. Jeg er optimistisk, og det har jeg været de sidste to-tre kampe. Vores slutprogram er godt, og AaB's slutprogram er svært, synes jeg. Så jeg er stor optimist lige nu, siger anføreren.

Tingene vendt på hovedet

I en lang periode har mesterskabet været på vej mod Aalborg, men med to nordjyske nederlag er tingene med ét vendt på hovedet. Ikke mindst takket være FC Midtjyllands 3-1-sejr over FC Vestsjælland.

Den forvandling havde ulvenes anfører ikke set komme, efter hans hold før påske var fire point efter AaB.

- Nej, det havde jeg ikke. Jeg havde faktisk afskrevet det helt.

Det er AaB's fortjeneste

- Det er alene på grund af, at AaB har mistet nogle point, at det kan lade sig gøre. Så havde vi en påske, hvor vi nappede syv point, og nu har vi hentet 10 point i de sidste fire kampe, og så er det klart, at så skal AaB ikke dumme sig, siger Kristian Bach Bak.

Spillerne føler da også, at de har genfundet den form, der sikrede dem førstepladsen i efteråret.

- Det føler jeg helt klart. Vi ser spillere, som tænker hurtigere og vil løbe mere. Der er en helt anden gejst og tro på tingene.

- Jeg håber, at vi har haft vores dårlige perioder, og så håber jeg, at vi i de sidste tre kampe bare fortsætter og giver den fuld hammer, siger FCM-anføreren.

/Ritzau