FCM-fremgang: Har stadig underskud

FC Midtjylland fremlægger i dag et årsregnskab med et underskud på 2,5 millioner kroner. Det er en forbedring på 34 millioner fra sidste år.

Det er svært at drive en god forretning i sportens verden, selvom man ligger med helt fremme. I øjeblikket ligger FC Midtjylland i toppen i Superligaen, og sidste sæson vandt damerne fra FCM Håndbold Danmarksmesterskabet. Alligevel formår FCM Holding ikke at rejse et overskud.

FCM Holding, der er et selskab for både FCM håndbold- og fodbold, har i dag fremlagt et årsregnskab med et underskud på 2,5 millioner kroner. Selvom regnskabet viser røde tal, er det en positiv udvikling fra de foregående tre år, hvor selskabet har haft et gennemsnitligt underskud på 39,6 millioner kroner.

- Vi arbejder kostant med at trimme og tilpasse vores forretning - og ikke mindst at gennemføre nødvendige besparelser. I regnskabsåret har vi opnået store besparelser på spillerlønninger, fordi flere løntunge spillere ikke fik kontrakten forlænget, siger Johnny Rune, der er formand for FCM Holding i en pressemeddelelse.