FCM forlænger alligevel med profil

FC Midtjylland har onsdag præsenteret en kontraktforlængelse med Rilwan Hassan, som klubben egentlig havde opgivet.

Rilwan Hassan
Foto: Pressefoto: FCM

Sportschef Claus Steinlein troede egentlig, at Rilwan Hassan var tabt for FC Midtjylland, men onsdag formåede klubben alligevel at forlænge kontrakten med den 25-årige profil. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

- Det er en super glædelig dag for FC Midtjylland. Jeg er rigtig stolt. Jeg er pisse glad, fortæller Claus Steinlein til FCM TV.

Klub og spiller er blevet enige om en treårig forlængelse. Egentlig havde Hassan kontraktudløb efter den seneste sæson og angiveligt interesse fra både ind- og udland, hvorfor Steinlein tidligere udtrykte over for Ekstra Bladet, at nigerianeren var tabt for den midtjyske ulveklub. Men efter ni år i FCM og muligheden for et dansk statsborgerskab var der flere ting, der talte for en forlængelse.

- Det er ligesom at være hjemme i Nigeria. Jeg kan godt lide at være her i Danmark og her i Midtjylland. Det betyder også meget, at jeg kan få dansk statsborgerskab, siger Rilwan Hassan.

Claus Steinlein påpeger også, at Rilwan Hassan er et vigtigt forbillede for de unge nigerianske spillere, som FCM årligt henter til klubben.