FCM er favoritter i pokalfinale

FCM Håndbold har på papiret alle fordele i pokalfinalen mod Randers HK.

fcm håndbold
Foto: TV MIDTVEST

FCM Håndbold går ind til pokalfinalen i kvindehåndbold som klare favoritter. Det må FCM-cheftræner Kristian Kristensen vedkende sig, efter hans hold storsejrede over Viborg HK, mens Randers HK måtte gennem 80 minutters drama for at komme til finalen.  

- Uden at det skal lyde arrogant, havde jeg da regnet med en mere lige kamp, må jeg indrømme, men jeg er glad for, at vi kunne bruge bredden i sådan en kamp, når vi skal spille allerede igen fredag. Restitutionstiden er knap, siger Kristian Kristensen.

Han begyndte efter godt 40 minutter at rotere mere og mere, så bredden kom i aktion i stedet for de mest bærende spillere. Forinden havde han set sit mandskab føre 14-10 ved pausen og straks ind i anden halvleg øge til 17-10.

- Jeg synes, vi gjorde det godt defensivt og fik løbet og lagt pres på dem ad den vej. Jeg synes også, vi spillede bedre og bedre angrebsspil med disciplin og gode afleveringer. Det var også derfor, vi nåede op på 32 mål. Det er ikke hverdagskost, siger cheftræneren.

I finalen skal FCM op mod Randers, som aldrig tidligere har stået i en pokalfinale. Vinder FCM pokalfinalen, er det tredje år i træk.