FCM: Duelund klar til kamp mod Randers

FC Midtjyllands skadede midtbanetalent Mikkel Duelund er med i startopstillingen til søndagens kamp mod Randers. Kampen fløjtes i gang klokken 16.

Mikkel Duelund_0.jpg

Torsdag sejrede FC Midtjylland over pokaldræberne fra Næstved IF - og sendte dem dermed ud af pokalturneringen.

Men spillerne får ikke lov til at restituere så længe, for allerede søndag eftermiddag trækker holdet igen i uniformen, når de klokken 16 møder Randers på udebane.

Voldsomt slag over knæet

Og til alt held så bliver det med midtbanetalent og målscorer i torsdagens pokalsejr over Næstved, Mikkel Duelund, i startopstillingen. Duelund måtte ellers forlade banen efter et sammenstød med en Næstved-spiller, der resulterede i et voldsomt slag over knæet.

Men FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup har i følge klubben udtaget blandt andre Mikkel Duelund til søndagens topopgør på udebane mod Randers.

Truppen:

Mikkel Andersen, Andreas Raahauge, Kian Hansen, André Rømer, Patrick Banggaard, Kristian Bach Bak, Erik Sviatchenko, Francis Dickoh, Philip Novak,Jesper Lauridsen, Tim Sparv,  Marco Larsen, Jakob Poulsen, Mikkel Duelund, Pione Sisto, Marcos Urena, Paul Onuachu, Kristoffer Olsson, Martin Pusic, Morten Duncan Rasmussen, Daniel Royer.