FCM-chef skuffet over remis

Jess Thorup var en skuffet træner efter mandagens 2-2-kamp og peger på effektiviteten som en forklaring.

Jess Thorup

FC Midtjylland åbnede mandag den nye sæson i Superligaen med en hjemmekamp mod Randers FC, som endte 2-2. Midtjyderne var i store dele af kampen i kontrol, men brændte for mange chancer.
    
FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, var naturligvis ikke tilfreds med mandagens resultat.
    
- Vi vil altid være skuffede, når vi ikke vinder. Jeg syntes specielt i første halvleg, at vi spillede det spil, vi skulle, og skabte de chancer der skulle til. Pludselig kom vi bagud, og så skulle vi kæmpe os tilbage.
    
- Vi kom så på 2-1, og så skal vi have den rutine og erfaring på trods af, at vi havde et yngre hold på banen. Det havde vi ikke, og det er vi ikke tilfredse med, siger Jess Thorup.
    
Flere muligheder til Onuachu
En spiller, der havde flere muligheder i kampen, var midtjydernes angriber Paul Onuachu.
    
Angriberen brændte kampens største chance, da Randers-spilleren Mandla Masango spillede Paul Onuacho helt fri foran eget mål, men Frederik Due i Randers-målet reddede angriberens forsøg.
    
- Jeg brændte en stor chance i kampen, og det var ikke godt nok. Jeg må bare rose deres målmand, for han læste mig og vidste, hvor jeg ville sparke. Jeg skulle have sparket den højere oppe i målet.
    
- Men jeg er dog stadig glad for min assist og mit mål, siger Paul Onuacho.
    
Målmandskamp mellem Andersen og Dahlin
Netop målmanden er også et tema i FC Midtjylland, hvor der er hård kamp om pladsen. Ifølge cheftræner, Jess Thorup, er det meget lige mellem Mikkel Andersen og Johan Dahlin.
    
- De er umiddelbart meget lige. De har begge gjort det godt til træningen.
    
- Vi har hård konkurrence på alle positioner, også på målmandspositionen. Nu har vi opprioriteret lidt spilletid til Johan Dahlin her i opstarten, og så spillede Mikkel Andersen i dag, så der hele tiden er kamp om pladsen, siger Jess Thorup.
    
/ritzau/