FCM-anfører: Vi havde jo opgivet det

FCM-anfører tror på sejren før vinderen af superligaen skal findes i sidste runde. FCM vinder mesterskabet, hvis holdet slår Horsens hjemme i Herning.

FCM Kaptajn Jakob Poulsen mener, det er en fordel, at holdet ikke har haft presset af favoritværdigheden særlig længe.
FCM Kaptajn Jakob Poulsen mener, det er en fordel, at holdet ikke har haft presset af favoritværdigheden særlig længe.
Foto: Ritzau Scanpix / Mads Claus Rasmussen

Med Horsens sene udligning mod Brøndby i den seneste runde blev alting vendt på hovedet for FC Midtjylland i superligaen. Midtjyderne havde ønsket Brøndby tillykke med mesterskabet, men overraskelsen i Horsens har bragt FCM tilbage i guldkampen. I dag er det anfører Jakob Poulsen og resten af holdet, der står med favoritværdigheden, når Alka Superligaen skal finde en vinder. 

Brøndby er to point efter FCM, så midtjyderne kan selv afgøre slaget ved at slå Horsens hjemme på MCH Arena.  

I skal vinde i dag. Hvordan vil i håndtere det pres? 

- Det er ikke sikkert, vi behøver vinde. Det kommer an på, hvordan det går ovre i Brøndby. Men nej, vi skal ud og give den fuld gas og trykke på. Vi har en fantastisk hjemmebane, og der bliver fuldt hus, så det bliver pissefedt at spille under. Men vi er også godt klar over, at der er lidt pres på, og der er lidt sommerfugle i maven i dag. Men dem skal vi bare udbytte konstruktivt, så er jeg sikker på, det bliver rigtig godt siger, Jakob Poulsen. 

Anfører Jakob Poulsen hylder FCM's angriber, Paul Onuachu, efter at han har bragt holdet foran 2-0.
Anfører Jakob Poulsen hylder FCM's angriber, Paul Onuachu, efter at han har bragt holdet foran 2-0.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Hvordan håndterer man sådan et pres, man er udsat for her? 

- Vi har ikke haft det så længe. Vi havde jo ligesom opgivet det lidt på en eller anden måde. halvegsstillingen 2-0 til Brøndby i Horsens sidst (sidste rundes kamp, der endte højdramatisk med resultatet 2-2 red.), så det er kommet lidt pludseligt. Og det tror jeg egentlig er meget fint, at der ikke er gået så mange dage, hvor man kunne ligge og tænke over det og blive nervøs. Jeg tror på, det kommer til at gå rigtig fint i dag, siger Jakob Poulsen.

Du var også med i 2015, da FCM vandt det danske mesterskab. Hvad vil et nyt mesterskab betyde for dig? 

- Virkelig, virkelig meget. Det er jo det, vi løber og kæmper for hver eneste dag. Det er bare det, det handler om. Det handler om at vinde titler. Vi har spillet en hel fantastisk sæson og bragt os i den her fantastiske situation i dag, så det har allerede været en supersæson. Men lad os nu lige toppe den med et mesterskab, slutter FCM kaptajnen.