FCM afviser intern uro

Der er ikke intern uro i FC Midtjylland. Klubben overvejer fremtiden med Lars Friis, mens andre forhold gør sig gældende med fysioterapeut Nicklas Falkesgaard, lyder det blandt andet i en pressemeddelelse.

150709UroFCM.jpg

FC Midtjylland afviser torsdag i en pressemeddelelse, at den interne uro, Ekstra Bladet beskriver, har sin gang på jord.

- Det er fuld forståeligt, at der lige nu er usikkerhed i organisationen omkring, hvad der skal ske, og hvilken rolle folk får under en ny træner. Som jeg også har gjort det internt, vil jeg understrege, at det trænerteam, der sikrede os guldet, er det samme, som vi ønsker skal fortsætte i FCM, blot med en ny cheftræner. Vi har ikke modtaget en opsigelse fra Lars, men det er rigtigt, at vi skal have en dialog med ham om fremtiden, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

Netop Lars Friis udtaler:

- Det skaber naturligvis en usikker situation, når ens nærmeste chef siger op, og det sætter nogle tanker i gang. Jeg har meddelt Claus, at jeg overvejer at prøve noget nyt fra 2016, men vi har aftalt, at vi taler sammen om 3-4 uger for at evaluere situationen, og så må vi se, hvad der sker.

Heller ikke rygtet om fysioterapeut Nicklas Falkesgaard er sandt. Han har henvendt sig, men det er af familiære hensyn, da han er bosat i Aarhus og derfor har svært ved at få tingene til at hænge sammen.

Få hele klubbens udlægning af sagen her.