FCM afslører ny hovedsponsor

FCM præsenterer på pressemøde deres nye hovedsponsor som bliver fagforeningen Det Faglige Hus, der har hovedsæde i Esbjerg.

FCM_logo_flag.jpg

Allerede for et halvt år siden kom Det Faglige Hus på FC Midtjyllands træningstøj, og nu har fagforeningen udvidet sit engagement i klubben, hvor de netop er præsenteret som ny hovedsponsor.

- Det er en fornuftig aftale, som er bygget op omkring et grundbeløb og nogle bonusser. Det er en aftale, vi er godt tilfredse med, siger Jacob Jørgensen, der er kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Den tidligere hovedsponsor Jyske Bank ønskede ikke at forlænge med ulvene efter bare en enkelt sæson.  Aftalen løber for de kommende to år med en gensidig option for et tredje år.

- For os har det været vigtigt at finde en samarbejdspartner, som ville lave en aftale for mere end en enkelt sæson. Samtidig var det vigtigt med en partner, der har musklerne og viljen til et stærkt samarbejde. Det er et partnerskab, der foruden logoet på trøjen, også skal aktiveres uden for banen, fortæller Jacob Jørgensen.

- Vi ser partnerskabet med Det Faglige Hus som et godt match for FC Midtjylland. Vi kan være med til at gøre en forskel for dem i forhold til eksponering, og omvendt er der ingen tvivl om, at vi kan lære af deres professionelle tilgang til tingene.

Det Faglige Hus er med over 114.000 medlemmer i fagforening og a-kasse Danmarks hurtigst voksende organisation, og de ser frem til det øgede samarbejde med FC Midtjylland, der igen i år jagter en plads i Europa Leagues gruppespil.

- Vi har med et lidt mindre sponsorat brugt foråret til at se FC Midtjylland an og har oplevet, at hele setuppet omkring klubben er topprofessionelt. Derfor takkede vi ja til at fortsætte med et udvidet samarbejde.  Når vi indgår et sponsorat af denne kaliber, er det afgørende, at vi opnår stor eksponering - ikke mindst på tv. Vi er overbeviste om, at FC Midtjylland er den jyske klub, der kan levere den vare, vi efterspørger, siger Johnny Nim, landsformand i Det Faglige Hus.

 

Trøjerne med den nye hovedsponsor får superligapremiere mod Randers FC mandag den 18. juli.