FCK indberetter FC Midtjylland

Den aflyste superligakamp i Herning får nu et efterspil

   
I FC København er man alt andet end imponeret over FC Midtjyllands håndtering af situationen omkring den aflyste kamp mellem de to hold søndag aften grundet stormen Gorm.
    
Holdet fra hovedstaden anfægter ikke, at kampen skulle aflyses, men ifølge FCK har hjemmeholdet ikke fulgt de korrekte procedurer for kampaflysning.
    
Derfor indberetter FCK nu de danske mestre for Fodboldens Disciplinærinstans.
    
- Jeg kan bekræfte, at vi indberetter forløbet omkring aflysningen, siger FCK-pressechef Jes Mortensen til bold.dk.
    
Blandt andet skulle midtjyderne have glemt at orientere Divisionsforeningen om aflysningen, hvilket FCK kalder for en "alvorlig forseelse".
    
FCK redegør i et længere skriv på klubbens hjemmeside for forløbet, der førte til aflysningen, og her er man stærkt utilfreds med ikke at være blevet informeret og inddraget på et tidligere tidspunkt i processen.
    
- Vi havde folk på stadion allerede fra 15.30, men ingen fra FC Midtjylland briefede om nogle ændringer i forhold til den melding, de tidligere var kommet med, eller om et ændret varsel om vejret.
    
- De inviterede heller ikke repræsentanter fra FC København med til det møde, der førte til aflysningen. Det til trods for, at både vores sikkerhedschef og pressechef var til stede på stadion.
    
- Vi fik besked om mødet og den mulige aflysning ved en tilfældighed, og vores sikkerhedschef deltog derfor kun i de sidste minutter af mødet, da beslutningen var truffet. Her var der omkring en time til kampstart, og fansene var ankommet til stadion, skriver FCK.
    
Både FCK og klubbens 900 medrejsende fans måtte dermed vende retur til Sjælland uden at have fået en kamp.
    
- Derfor har vi besluttet, at vi betaler for busserne til kampen i Herning for vores fans, når den bliver gennemført på et senere tidspunkt, siger FCK-direktør Anders Hørsholt til klubbens hjemmeside.
    
/ritzau/