FC Midtjylland vil følge opskriften fra første kamp

Taktikken fra MCH Arena i sidste uge mod Manchester United bliver fundet frem igen på Old Trafford.

Det skal være de samme offensive og aggressive dyder, som gav en 2-1-sejr i sidste uges hjemmekamp på MCH Arena, der skal bane vej for FC Midtjylland-succes torsdag aften på Old Trafford i Manchester.

 

Der er nemlig ingen grund til at pakke sig ned og blive sat under belejring omkring eget straffesparkfelt, lyder det.

 

- Jeg synes godt, at vi kan tillade os at stå højt igen. Hvis vi presser ordentligt, så får de også svært ved at komme ud af det, men hvis vi kun gør det halvhjertet, så er det os, der kommer i problemer, siger forsvarsspilleren Kian Hansen.

 

- Vi lykkedes med vores høje pres i den første kamp, vi stod imod i duellerne, vi vandt mange andenbolde, og så var vi rigtig skarpe på vores dødbolde og skabte også chancer i åbent spil.

 

- Jeg håber, vi kommer med samme udtryk og viser, at vi er et aggressivt Midtjylland-hold. Går vi ud og leverer noget af det samme som i den første kamp og lægger yderligere fem procent på, jamen så har vi også en god chance, uddyber Kian Hansen.

 

Også kantspilleren Pione Sisto vil have FCM frem ad banen igen.

 

- Vi skal huske på, hvorfor det gik så godt i Herning. Og fordi vi kan nøjes med uafgjort, så betyder det ikke, at vi skal stå langt tilbage. Forsvar kan nogle gange være at angribe, forklarer Sisto.

 

Målmand Mikkel Andersen forventer heller ikke de store ændringer, men han er overbevist om, at Manchester United kommer med nye midler for at få åbnet FCM-holdet.

 

- Vi har forberedt os som til alle kampe, om det så er Hobro eller United. Selv om vi også spillede mod dem sidst, vil der stadigvæk dukke nye ting op i forberedelsen til den enkelte kamp.

 

- Vi har forberedt os på forskellige ting, United kan komme med, siger Mikkel Andersen, der dog ikke ønsker at konkretisere, hvad man forventer af nye påfund fra Manchester United.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.