FC Midtjylland taber guldbraget 1-0

FC Midtjylland måtte efter knap 98 minutter se sig slået af Brøndby på hjemmebane.

Forsvarsspilleren for FC Midtjylland Erik Sviatchenko er skuffet over aftenens nederlag.

Der blev kæmpet lige til det sidste, men det var ikke nok til at slå Brøndby på hjemmebane. FC Midtjylland tabte torsdag aften 1-0, efter et sikkert Brøndby-mål 20 minutter inde i første halvleg. Nederlaget betyder, at Brøndby nu kommer op på førstepladsen, og at FC Midtjylland må nøjes med en andenplads.

- Vi mangler stadig lige at ramme helt det her topniveau og sammenspil, siger forsvarsspiller Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland havde svært ved at håndtere Brøndbys aggressive genpres i første halvleg. I anden halvleg kom hjemmeholdet en anelse længere frem på banen, men holdet havde fortsat problemer med at spille chancerne store. Det skal i særdeleshed tilskrives Brøndby-spillerne, som virkede mere opsatte på dagen.

Første nederlag på hjemmebane

Ti minutter før tid var Hany Mukhtar tæt på at lukke kampen endegyldigt, men en flot redning af Jesper Hansen i FCM-målet forhindrede det.

Det er første nederlag på hjemmebane i denne sæson for midtjyderne.

- Vi skal ikke blive slået ud af det her. Jeg er ikke ked af det eller irriteret, men jeg er skuffet over, at vi ikke kunne vinde, siger Erik Sviatchenko.

FCM skal i næste runde forsøge at rejse sig i Silkeborg, mens Brøndby får besøg af OB.