FC Midtjylland straffer Brøndby i målrig kamp

FCM slog søndag aften Brøndby 4-2 i Alka Superligaen og fik dermed revanche for torsdagens pokalnederlag.

FCM-tilhængere

Et sprudlende FCM-mandskab fik søndag aften revanche for torsdagens pokalnederlag, da de hjemme slog Brøndby 4-2.

FCM generobrer med sejren tredjepladsen i mesterskabsspillet i Superligaen fra Lyngby. Midtjyderne har nu 48 point - to flere end Lyngby på fjerdepladsen. Brøndby, der allerede har sikret sig sølvet, har 62 point.

Brøndby havde seks ændringer i forhold til torsdagens pokalkamp, hvilket skabte stor usikkerhed på holdet.

Forløsning inden pausen

FCM var farligst i starten af kampen, men uden den afgørende skarphed.

Efter 20 minutter havde Brøndby-angriber Teemu Pukki udeholdets største chance i første halvleg, men finnen svigtede.

Ti minutter inden pausen kom forløsningen for hjemmeholdet, da Brøndbys Benedikt Röcker forærede bolden til hjemmeholdets Jonas Borring, der prikkede den videre til Paul Onuachu, der let kunne bringe stillingen på 1-0.

Hjemmeholdet fordoblede føringen ti minutter efter pausen, da Rilwan Hassan gjorde det til 2-0 på Jonas Borrings oplæg.

Duelund i hopla

FCM fortsatte dominansen, hvilket Mikkel Duelund udnyttede til at heade midtjyderne på 3-0 fem minutter efter.

Mikkel Duelund var i overdådigt spillehumør, hvilket blev illustreret efter 64 minutter, da han prikkede bolden fra Brøndbys Johan Larsson og med et smart chip over Adam Kwarasey gjorde det til 4-0.

Brøndby fik reduceret til 4-1 efter 72 minutter ved Kevin Mensah, og kort inden overtiden gjorde Teemu Pukki det til 4-2. Tættere på kom udeholdet ikke, og kampen sluttede 4-2.