FC Midtjylland smed sejren i overtiden

Lyngby er uden sejr i seks kampe i Alka Superligaen efter søndagens uafgjorte resultat mod FC Midtjylland.

Søndag eftermiddag spillede FC Midtjylland og Lyngby 1-1 i Alka Superligaen. FCM har dermed ikke vundet over Lyngby i de seneste fem indbyrdes opgør.
    
FCM kom foran efter 35 minutter, da Alexander Sørloth headede sit tredje sæsonmål i kassen. Hjemmeholdet var i flere omgange tæt på at udbygge føringen, men formåede ikke at score yderligere.

Det så længe lovende ud for midtjyderne, men på trods af store chancer, smed værterne alligevel sejren til slut.

I stedet kunne udeholdet udligne dybt inde i overtiden, da indskiftede David Boysen bragte balance i regnskabet.
    
Resultatet betyder, at FCM er på tredjepladsen i Superligaen med 13 point efter syv kampe. Kriseramte Lyngby, som ikke har vundet i seks kampe i Superligaen, forbliver på 13.-pladsen med fem point.
    
Kampens første mål kom i første halvleg efter en god halv times spil. Et norsk samarbejde mellem Alexander Sørloth og Gustav Wikheim gav pote. Wikheim assisterede til Sørloth, som kunne heade sit tredje sæsonmål i kassen.
    
Kort efter pausen var Lyngbys kreative midtbanespiller Mikkel Rygaard uhyre tæt på at bringe udeholdet i front, men stolpen stod i vejen.
    
Et par minutter senere fik midtjyderne underkendt et mål. Jakob Poulsen headede bolden i kassen, men udeholdets målmand, Mikkel Andersen, blev tilkendt et tvivlsomt frispark, da det så ud som om, at han blev underløbet af sin egen holdkammerat.
    
Dybt inde i overtiden gjorde David Boysen det med hovedet til 1-1, hvilket også blev kampens resultat.
    
Efter landskampspausen tager Lyngby hjemme imod FC Helsingør, mens FCM møder FC København i Parken.
    
/ritzau/