FC Midtjylland slår Randers i underholdende affære

FC Midtjylland kom tilbage på rette spor, da midtjyderne søndag eftermiddag slog Randers 2-1 på udebane.

FC Midtjyllands Ebere Paul Onuachu  i kamp med Randers FCs Andre Ibsen Rømer under Superligakampen.
FC Midtjyllands Ebere Paul Onuachu i kamp med Randers FCs Andre Ibsen Rømer under Superligakampen.

I søndagens anden Superliga-kamp kom mesterskabskandidaterne fra FC Midtjylland tilbage på vinderkurs, da midtjyderne på udebane slog Randers 2-1.

Kampen blev en lige og intens affære, hvor begge hold spillede underholdende fodbold. Midtjyderne var særligt gode i kombinationsspillet, mens Randers var yderst farlige i omstillingsspillet.

Tilskuerne skulle ikke vente længe på den gode underholdning, da gæsterne efter blot to minutters spil bragte sig foran.

Midtjydernes angriber Paul Onuachu vandt en duel på midten af banen og sendte derefter bolden i dybden til angrebskollegaen Awer Mabil, der resolut sparkede bolden i mål.

Hjemmeholdet var tæt på at svare hurtigt igen, da Randers-angriberen Saba Lobjanidze sendte et indlæg på stolpen.

Flere chancer fulgte herefter, hvor særligt gæsterne var farlige, men en storspillende Patrick Carlgren i Randers-målet sørgede for, at stillingen forblev 1-0.

Efter en halv times spil var det i stedet kronjyderne, der kunne udligne. En af hjemmeholdets mange omstillinger endte med et indlæg, hvor Randers' østrigske angriber Marvin Egho på kanten af offside kunne heade bolden i mål via stolpen til pausestillingen 1-1.

Gæsterne kom stærkest ud til anden halvleg, og efter en times spil kom midtjyderne igen foran.

Paul Onuachu tog på flotteste vis et hjørnespark til sig, hvorefter den høje angriber afdriblede tre randrusianere og sparkede bolden hårdt i netmaskerne med venstrebenet til stillingen 2-1.

Efter målet kontrollerede gæsterne kampen, og i modsætning til første halvleg havde hjemmeholdet svært ved at bryde igennem den midtjyske defensiv.

Dermed sluttede kampen 2-1 til FC Midtjylland, der i næste runde er vært for OB, mens Randers FC skal en tur til Vendsyssel.