FC Midtjylland sælger målmand til Malmö

FC Midtjylland har solgt den svenske målmand Johan Dahlin til Malmö FF. Det offentliggør klubben to dage efter, de købte Jesper Hansen fra Lyngby.

Johan Dahlin vil gerne hjem til familien. Derfor har han fået lov til at skifte hjem til Sverige.
Johan Dahlin vil gerne hjem til familien. Derfor har han fået lov til at skifte hjem til Sverige.
Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

FC Midtjylland kunne for to dage siden offentliggøre, at de havde købt målmanden Jesper Hansen fra Lyngby BK, og at de samtidig havde solgt Johan Dahlin for et lignende beløb. I dag kunne de så offentliggøre klubben. 

Johan Dahlin skal hjem til Sverige, hvor han skal spille for de forsvarende mestre i Allsvenskan, Malmö FF. Det skriver FCM.dk

Den svenske keeper blev hentet i den tyrkiske klub, Genclerbirligi, tilbage i januar 2015, og han nåede at stå på mål i 55 kampe for ulvene fra Herning. 

Grunden til salget ligger i, at Johan Dahlin har børn, der skal til at starte i skole. Derfor vil han gerne hjem til Sverige. 

- FC Midtjylland er en familieklub, og Johan Dahlin har børn, der snart kommer i skolealderen. Johan ville gerne hjem til sin familie. Så det er godt, at vi fandt en løsning, hvor han kunne komme hjem til Sverige, siger sportsdirektøren Claus Steinlein til FCM.dk. 

FC Midtjylland får det samme beløb ind for Johan Dahlin, som de sendte til Lyngby BK for at hente Jesper Hansen.