FC Midtjylland-profil vil blive i klubben trods interesse

På trods af interesse regner Rasmus Nissen ikke med at blive solgt i januars transfervindue.

FC Midtjyllands Rasmus Nissen jubler over sin scoring til 1-0 i mandagens kamp mod AGF.
FC Midtjyllands Rasmus Nissen jubler over sin scoring til 1-0 i mandagens kamp mod AGF.
Foto: Scanpix / Henning Bagger

FC Midtjylland slog mandag aften AGF med 4-0 på hjemmebane, og det første mål scorede Rasmus Nissen, som har spillet en god sæson for midtjyderne. Alligevel regner ham ikke med, at han skifter væk fra FC Midtjylland, når transfervinduet åbner om en måneds tid.

- Alt kan ske i fodbold, men det er klart min plan at blive i FC Midtjylland. Vi har holdet til at gå hele vejen, og det vil jeg virkelig gerne være en del af. Så medmindre der kommer et helt vanvittigt tilbud, så er jeg også Midtjylland-spiller i foråret, siger Rasmus Nissen.

Svend Graversen, som er sportsdirektør i FC Midtjylland, afviser da også, at den unge højreback er fortid i klubben, når transfervinduet lukker i slutningen af januar.

- Rasmus Nissen gør det sindssygt godt, men vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at holde sammen på truppen. Der har været efterspørgsel efter ham, og det kommer der nok igen, men jeg er helt sikker på, at han gerne vil være med til at gøre alt, hvad han kan, for at vi kan stå her til sommer med en pokal, siger Svend Graversen.

Rasmus Nissen har kontrakt med Midtjylland til 2021.