FC Midtjylland hylder bredden for sejren over Esbjerg

FCM var uden flere profiler i Esbjerg, men vandt alligevel. Nu ser holdet frem til at måle sig med FCK.

FCM_logo_flag.jpg

FC Midtjylland hentede mandag aften tre sikre point i Alka Superligaen, da det på udebane i Esbjerg blev til en 3-1-sejr efter en stærk anden halvleg.
    
Midtjyderne måtte til kampen se bort fra profilerne Rafael van der Vaart og Gustav Wikheim, men det betød ifølge anfører Jakob Poulsen ikke noget.
    
- Når vi har afbud, betyder det, at andre må træde til og vise, at de er berettigede til at spille. Det mener jeg, at hele linjen gjorde i dag.
    
- Vi har en god og bred trup, og det er, hvad der skal til. Vi manglede meget kvalitet i dag, men afløserne gjorde det godt, siger Poulsen.
    
Cheftræner Jess Thorup glæder sig ligesom Jakob Poulsen over den store bredde i truppen.
    
- Det var godt at se, at andre spillere trådte i karakter, og Jonas Borring gik jo blandt andet ind og scorede et vigtigt mål, siger Thorup.
    
Sejren betyder, at FC Midtjylland kravler op på en delt andenplads inden næste rundes kamp mod ligaens førerhold, FC København.
    
Jess Thorup ser frem til kampen.
    
- FCK har været outstanding, og det har vi vidst fra starten af. De er jo på et niveau over de fleste andre hold, men vi er inde i en rigtig god og opadgående kurve.
    
- I de seneste syv kampe har vi vundet fem, spillet en uafgjort og tabt en. Vi glæder os til at blive målt og vejet mod det formentligt bedste hold i Danmark, siger træneren.
    
Inden kampen mod FC København venter der torsdag midtjyderne en pokalkamp mod Fremad Amager, som bliver vægtet højt.
    
- Vi prioriterer kampen på torsdag højt, og det bliver rigtig svært på Amager. Vi skal meget gerne vinde, så vi er med i pokalturneringen til foråret også, siger Jess Thorup.
    
/ritzau/