FC Midtjylland henter landsholdsspiller til klubben

FC Midtjylland-spillerne er netop gået på sommerferie. Men klubben ligger ikke på den lade side.

Ulvenes fanskare skal til at vænne sig til et nyt navn. For FC Midtjylland har netop offentliggjort, at klubben henter ungarske Zsolt Korcsmar på en treårig kontrakt.

- Zsolt er en spillende forsvarer, der også kan bruges på den defensive midtbane. Han er god i duellerne, stærk i luften, hurtig og samtidig god på bolden, forklarer sportsdirektør Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

Og faktisk har midtjyderne drømt om at kunne hente den 28-årige ungerer til klubben længe.

- Zsolt er en spiller, vi har fulgt i flere år. Vi blev første gang opmærksomme på ham i Greuther Fürth, da vi scoutede Tim Sparv i sin tid, lyder det fra Claus Steinlein.

Den nyeste af de midtjyske ulve kommer til klubben fra den ungarske klub Vasas SC, der netop har spillet pokalfinale i Ungarn, ligesom Zsolt Korcsmar også er en del af det ungarske landshold.

Fik FCM anbefalet af holdkammerat

Det er faktisk ikke helt tilfældigt, at Zsolt Korcsmar har haft et godt øje til FC Midtjylland. Ungareren kender FCM-forsvareren Tim Sparv fra sin tid i tysk fodbold. Og netop Tim Sparv har været en medvirkende årsag til, at 28-årige Zsolt nu rykker fodboldbenene til Midtjylland.

- Tim har kun positivt at sige om klubben. Han fortæller, at det sociale miljø er fantastisk, og at han er glad for at være i klubben. Så han har skruet mine forventninger op, men jeg er sikker på, at det bliver godt, lyder det fra ungareren. 

Forsvarsspilleren har tidligere tørnet ud for norske Brann. Hans kone er norsk, og han taler selv sproget. Derfor må man formode, at får let ved at forstå Jess Thorups dessiner.

Zsolt Korcsmar er hentet til FC Midtjylland på en fri transfer.