FC Midtjylland henter klar sejr mod Odense Håndbold

Topholdet FC Midtjylland var i total kontrol fra start til slut ude mod Odense Håndbold i kvindernes liga.

FC Midtjylland

Odense Håndbold har oprustet markant på spillerfronten til den kommende sæson med henblik på at blive en del af den absolutte top i kvindernes håndboldliga.

Det lader også til at være nødvendigt, hvis de sidste skridt mod toppen skal tages. I hvert fald hvis man tager udgangspunkt i onsdagens hjemmekamp mod topholdet FC Midtjylland.

Den viste niveauforskel på de to hold. Og FC Midtjylland understregede sin position som nummer et i Primo Tours Ligaen med en sejr på 28-23 efter at have været foran i 59 minutter.

FCM har nu 28 point for 15 kampe, mens Odense har 18 point på fjerdepladsen.

Midtjyderne kom bedst fra start og indledte med de to første scoringer. Derfra kom Odense til at halse efter i den resterende del.

Fynboerne reducerede flere gange forspringet til to scoringer undervejs i første halvleg, blandt andet til 10-12, men derefter strammede FCM grebet og gik til pause med en føring på 15-10.

Landsholdsanfører Stine Jørgensen satte halvlegens sidste træffer i nettet, hendes fjerde scoring.

FCM's dominans fortsatte fra starten af anden halvleg, og kampen var reelt afgjort, da Sabine Pedersen med sit tredje mål bragte føringen på 20-12.

Udeholdet gik også ind til de sidste to minutter med en føring på otte mål, men derefter pyntede Odense på stillingen med kampens sidste tre mål.

Maja Jakobsen blev fynsk topscorer med syv mål, mens FCM's ditto, Stine Jørgensen, blev noteret for samme antal træffere.

Med Sejren er FCM fortsat nummer et i ligaen fem point foran Viborg, der på hjemmebane besejrede Randers HK 25-21.