FC Midtjylland forlænger med angrebsprofil

Den 201 centimeter høje angriber Paul Onuachu forlænger og har sat sin underskrift på en ny kontrakt, der løber de kommende fire år.

040814Paul_Onuachu.jpg

Selv om han kun er 22 år, har Paul Onuachu allerede spillet 79 førsteholdskampe for FC Midtjylland. Og der venter mange flere kampe for den talentfulde angriber, der har scoret 16 mål for ulvene.

- Vi er glade for at have forlænget kontrakten med Paul. Han viste blandt andet i kampene mod Club Brügge og Manchester United, at han har et internationalt niveau. Han bygger hele tiden på sit spil, men han er stadig en ung angriber, der skal lære. Han er en spiller med et stort potentiale, som vi har store forventninger til, siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Paul Onuachu, der har scoret fire mål i 14 kampe i denne sæson, glæder sig over at have spillet sig til en ny kontakt med FC Midtjylland, som han kom til i 2012 fra ulvenes nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei.

- Det er en god følelse at være blevet enige om en ny kontrakt. Jeg er fra akademiet og har udviklet mig derfra og spillet mig ind på førsteholdet, men jeg skal stadig lære. FC Midtjylland er det rette sted for mig til at fortsætte min udvikling, siger Paul Onuachu.

- Mit fokus er på at gøre det godt i FC Midtjylland og hjælpe holdet med at vinde titler. Jeg vil vinde flere titler med FC Midtjylland, og så er drømmen på sigt at komme til en stor udenlandsk klub, siger Onuachu.