FC Midtjylland besejrer Silkeborg i midtjysk duel

To dødboldscoringer i første halvleg var med til at sikre FCM 2-1-sejren i Silkeborg mandag aften.

Mikkel Duelund har øget til 2-0 for FC Midtjylland i Superliga-kampen mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland i Jysk Park i Silkeborg.

FC Midtjylland tog mandag aften på udebane sejren i den midtjyske duel mod Silkeborg, da holdet vandt 2-1.

Udeholdet skulle efter nederlaget til guldkandidaterne fra Brøndby torsdag aften forsøge at genrejse sig, og det lykkedes med hjælp fra to dødboldscoringer i første halvleg.

Sejren bringer igen FCM á point med Brøndby på førstepladsen i Alka Superligaen med to runder tilbage inden slutspillet.

Efter en første halvleg hvor hjemmeholdet ikke havde en eneste chance, lignede det en sikker sejr til udeholdet, som var foran med 2-0 ved pausen.

Det blev dog en spændende affære mod slutningen af kampen, hvor hjemmeholdet lagde stort pres på FCM.

FCM lagde allerede fra start et stort pres på Silkeborg, hvilket sendte udeholdet på 1-0 efter 24 minutter.

Efter et hjørnespark hvor bolden gik gennem hele feltet, kunne FCM-forsvarsspilleren Kian Hansen let prikke bolden ind.

11 minutter senere sendte 100-kamps jubilaren Mikkel Duelund udeholdet yderligere foran med 2-0 efter en indøvet hjørnesparksdetalje.

Silkeborg kom bedre med i anden halvleg, og det resulterede i en reducering efter 53 minutter.

Vladimir Rodic kunne med hjemmeholdets første chance i kampen sende bolden ind bag Jesper Hansen i FCM-målet til stillingen 1-2.

Silkeborg lagde yderligere pres på efter scoringen og mod slutningen af kampen, men det lykkedes aldrig hjemmeholdet at få udlignet.

FC Midtjyllands Kian Hansen har åbnet scoringen i Superliga-kampen mellem Silkeborg IF og FC Midtjylland.