Farlige Frank på kort FCM-kontrakt

Frank Kristensen har ikke været på kontrakt hos FCM siden i sommer, men nu har han underskrevet en tre måneder lang aftale.

FC Midtjylland valgte ikke at give Frank Kristensen en ny kontrakt, da klubikonets aftale i juni udløb. I stedet blev Kristensen ansat som massør for førsteholdet, men han har dog løbende holdt formen ved lige ved træningerne, skriver Bold.dk

Det er også blevet til seks indhop i Superligaen, og nu kan veteranen så igen kalde sig FCM-spiller. Han har således netop skrevet under på en tre måneder lang kontrakt.

- Det har hele tiden været aftalen, at Frank skulle holde sig i gang, og så skulle vi se, hvordan situationen så ud efter transfervinduet.  Frank har været skarp til træning, og når han er kommet ind, og han var blandt andet med til at vende kampen mod SønderjyskE, siger direktør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

- Han er en klubambassadør, og udover at spille fodbold er han også blevet massør i klubben. Han er en ydmyg kæmpe, der har klubrekorden for flest spillede kampe og flest scorede mål, men alligevel er han ikke for fin til at massere sine holdkammerater. Det fortæller lidt om, hvad han er bygget af.

Farlige Frank har spillet 346 kampe og scoret 133 mål for ulvene.