Far truede med selvmord

Efter at have låst sig selv og sine børn inde i to timer overgav manden sig.

En 34-årig mand låste sig i går inde i ham og hans kones fælles hjem på Brændgårdvej i Herning. Med sig havde han parrets to fælles børn på 1 og 5 år. Manden truede med at tage sit eget liv, efter at ægteparret have haft et langt skænderi dagen forinden. Kvinden kontaktede politiet klokken 15.10 og fortalte, at manden havde hentet børnene i daginstitution og derefter havde låst sig inde. Politiet rykkede efterfølgende talstærkt ud på adressen.

- Vi tilkaldte en mægler, som havde til opgave at forhandle med manden. Vi havde desuden tilkaldt en anholdsgruppe, som stod klar, hvis der skulle blive brug for det. Vi tager ingen chancer, når der er børn involveret, siger Bent Smedegård fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden var hverken truende eller voldelig overfor børnene og efter to timers forhandling kom han udramatisk ud af lejligheden med de to små børn.

- Manden blev anholdt af to civile betjente. Han bliver sigtet for vold, som han begik mod konen aftenen før. Men han kommer ikke i fængsel, fordi han ikke har truet andre end sig selv, siger Bent Smedegård fra Midt- og Vestjyllands Politi.