Får bøde for ulovlige kontrakter

Lemvig-Thyborøn Håndbold skal betale 20.000 kroner for brud på kontraktreglerne - en administrativ fejl, siger klubbens direktør, som mener, at DHF skyder over mål.

031012_LemvigThyboroen.jpg

Dansk Håndbold Forbunds disciplinærudvalg har idømt Lemvig-Thyborøn Håndbold en bøde på 20.000 kroner.

Den vestjyske håndboldklub får bøden for at indgå kontrakter med de to Team Tvis Holstebro-spillere Mads Paulsen og Søren Nørgaard på et tidspunkt, hvor klubben på grund af økonomiske problemer ikke måtte skrive kontrakter.

Disciplinærudvalget skriver i sin afgørelse, at Lemvig-Thyborøn fik inddraget sin licens til at få registreret spillerkontrakter den 16. december 2011. Klubben fik licensen tilbage den 5. juli 2012 - men allerede den 15. juni blev de to spillere præsenteret som nye i truppen på klubbens hjemmeside.

- Kun mundtlige aftaler

Direktør i Lemvig-Thyborøn, Lars Broe, mener, at DHF begår regelrytteri og burde have ladet klubben slippe med en henstilling.

- Vi begyndte at lave mundtlige aftaler, inden vores regnskab formelt var godkendt af DHF. Forbundet lægger vægt på, at en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig, og dermed kan man sige, at vi har overtrådt reglerne. Men der er jo ingen, der har lidt skade i denne sag, siger Lars Broe.

Ud over bøden skal klubben også betale et gebyr på 3000 kroner. Afgørelsen kan ankes til DHFs appeludvalg, men det sker ifølge Lars Broe ikke.

Eksternt link - se afgørelsen fra disciplinærudvalget

Interview med direktør Lars Broe - Lemvig-Thyborøn Håndbold

 

0:58
Boede til Lemvig Thyboroen for ulovlige kontrakter