Far anholdt: Syv uger gammel dreng indlagt

En 27-årig far fra Vildbjerg er blevet anholdt efter hans syv uger gamle dreng blev indlagt med svære skader i hovedet. Barnets tilstand er her til morgen kritisk.

Politi.dk vaebenskjold_0.jpg

Midt- og Vestjyllands Politi fik i går kl. 11.48 en anmeldelse fra Regionshospitalet i Herning, om at en syv uger gammel dreng var blevet indlagt med svære skader i hovedet.

Politiets undersøgelse af forholdet, førte til at politiet kl. 13.00 i går anholdt faderen på bopælen i Vildbjerg. Manden er sigtet for forsøg på manddrab efter paragraf 246, vold under særligt skærpende omstændigheder.

Skader opstået ved slag

Ifølge Jørgen Lauritsen, der er leder ved central efterforsking hos Midt- og Vestjyllands Politi, er skaderne opstået ved rystelser og slag.

Den 27-årige mand var alene med barnet, da skaderne skete. Manden har oplyst, at skaderne var sket som følge af fald i hjemmet. Barnets tilstand var kritisk og blev indlagt på Århus Kommunehospital.

Den lille drengs tilstand her til morgen betegnes fortsat som værende kritisk.

Faderen vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Herning. Anklagemyndigheden vil fremsætte begæring om, at retsmødet afholdes for lukkede døre.