Fanklubformand: Dyr pris for at se United er nødvendigt

Den høje billetpris til kampen mod Manchester United er bedre end at flytte kampen, siger fanklubformand.

Formanden for FC Midtjylland-fanklubben Black Wolves, Thomas Brink Mikkelsen, forstår kritikken af de høje priser til holdets kamp mod Manchester United men ser ikke selv et problem i billetpriserne.

 

- Hvis den høje pris er præmissen for at kunne spille i Herning frem for at rykke til Aarhus eller København, så er det sådan, det skal være.

 

- Der kan være flere mennesker i andre byer, og vi kan kun have 9.500 tilskuere i Herning. Så hvis gevinsten skal være lige så stor, så må billetprisen jo være højere, siger Thomas Brink Mikkelsen.

 

Han mener, at det er de ekstra penge værd at kunne spille kampen på hjemmebane.

 

- Fodbold handler om følelser. Min religion hedder FC Midtjylland, og min kirke ligger inde i Herning.

 

- MCH Arena er vores hjemmebane. Det er vores udspring, det er her, vi har vores aktiviteter og vores lokale. Det er her, vores sammenhold er. Så selvfølgelig skal vi spille hjemmekampene i Herning, siger fanklubformanden.

 

Billetpriserne på op til 720 kroner har udløst protester fra flere af Manchester Uniteds tilhængere, og Thomas Brink Mikkelsen forstår deres frustration.

 

- Jeg kan godt forstå, de synes, det er vanvittigt. Især når priserne er tre gange så høje, som da vi mødte Southampton tidligere i turneringen.

 

- Men hvis man ser på, hvad det koster at se en kamp på Old Trafford i Manchester, så er det jo ikke ligefrem gratis. Sådan er det jo i Premier League.

 

Til kampen har klubben givet rabat til FCM-fans med sæsonkort. Men selv for de trofaste fans ligger billetprisen på minimum 400 kroner.

 

- Det er jo også rigtig mange penge. Men det er også uden sammenligning den største kamp i klubbens historie. Så hvis det er det, der skal til, for at en så vigtig kamp bliver spillet i Herning, så er det bare fint, siger Thomas Brink Mikkelsen.

 

FC Midtjylland spiller kampen mod Manchester United torsdag klokken 19 i Herning.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien Sport.