Familien Holch Povlsen takker for medfølelse efter tab

Det er en uge siden, at de tre danske børn, der mistede livet ved angreb i Sri Lanka, blev begravet.

Mandag var flere folk forbi Bestseller for at lægge blomster og tænde lys.
Mandag var flere folk forbi Bestseller for at lægge blomster og tænde lys.
Foto: Frederikke Dammark, TV MIDTVEST

En uge efter, at deres tre børn er blevet begravet, takker Anne og Anders Holch Povlsen for den store medfølelse og omsorg, de har oplevet.

Det sker i en annonce i søndagens udgave af Aarhus Stiftstidende og og Berlingske.

I annoncen bringer Anne og Anders Holch Povlsen en varm tak for den omsorg, de har mødt efter tabet af deres tre børn. 

Ægteparret mistede tre af deres fire børn under ét af flere angreb, der fandt sted i Sri Lanka påskedag.

- Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den hjertevarme, omsorg og støtte, vi har modtaget efter tabet af vores elskede børn Alma, Agnes og Alfred.

- Vi er dybt bevægede over de mange betænksomme og kærlige kondolencer, hjertelige tanker, blomster, tegninger og omsorgsfulde hilsner, der er blevet sendt til os fra nær og fjern, står der.

Parrets tre børn blev begravet i Aarhus den 4. maj. 
Parrets tre børn blev begravet i Aarhus den 4. maj. 
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

De tre børn blev begravet i Aarhus Domkirke sidste lørdag. Både kronprinsfamilien og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) var med til ceremonien.

Familien havde bedt alle respektere, at det var en privat begivenhed. Ægteparret takker også dem, der kom til begravelsen.

- Hjertelig tak til alle de dejlige mennesker, der mødte op i lørdags og støttede os ved begravelsen i Aarhus Domkirke. En afsked der blev både smuk og højtidelig.

- Vore tanker og kondolencer går ligeså til de mange andre familier, der også har mistet deres kære under de tragiske begivenheder i Sri Lanka, står der.

Mindst 253 mennesker mistede livet ved angrebene i Sri Lanka. Flere hundrede blev sårede, da bomberne ramte både hoteller og kirker i landet.
    
/ritzau/

1:23
De tre børn blev ofre for terrorhandlingerne i Sri Lanka for snart 14 dage siden. I dag blev det begravet fra Aarhus Domkirke