Familie: Giv livstegn, Per

Per Johansen har været efterlyst i 25 dage. Han er blevet set flere steder, men familien er frustreret over, at de ikke får nogen livstegn fra ham.

Den 17. oktober forlader Per Johansen sit hjem i moderens bil, og politiet efterlyser ham dagen efter. Siden da har Per Johansen været efterlyst i 25 dage.

Han har ikke siden kontaktet familien, og det frustrerer familien, at de ikke ved, om Per Johansen er okay.

- Tankerne kører jo hele tiden. Vi forstår ikke, hvad der er sket med ham, siger Søren Gjesse, der er Pers bedstefar.

Set flere steder

Per Johansen er blevet set Silkeborgvej i Herning den 29. oktober, og bilen han kørte væk i er blevet set i Ulfborg og Viborg. Så længe der dukker spor op efter ham i ny og næ, vil politiet ikke gå dybere ind i sagen.

- Der er noget, der tyder på, at han har behov for at være alene, siger Michael Schulze, der er vicepolitikommisær ved lokalpolitiet i Herning.

Politiet kan ikke gøre mere - lige nu

Per Johansen blev efterlyst over hele landet, og politiet har spredt billedet gennem twitter og aviser. Men der blev ikke sat en helikopter- eller hundepatrulje ind, fordi politiet ikke havde et specifikt sted, de kunne undersøge.

- Vi er der, hvor vi ikke kan gøre mere for at finde ham. Lige nu må vi bero på, at der er nogen, der ser ham, siger Michael Schulze.

Søren Gjesse udtaler da heller ingen kritik af politiet.

- Han skal selvfølgelig gøre, hvad han vil, men vi vil gerne have et livstegn fra ham, siger Søren Gjesse.

 

OPDATERET 12. NOV. KL. 08.51************************Bent Smedegaard fra Herning Politi opfordrer folk, der har set den sorte BMW cabriolet til at ringe til politiet. Bilen har det karakteristiske registreringsnummer:

HG 44 444

 

02:07 Luk video