Fælleslisten: Esther Jakobsen genopstiller

Fælleslisten har indtil videre én kandidat til regionsrådsvalget i november. Den nuværende suppleant i Regionsrådet, Esther Jakobsen, genopstiller, skriver dknyt.dk

Esther_Jakobsen.jpg

Ved Regionsrådsvalget i 2009 var debatten om det kommende supersygehus i Gødstrup på sit højeste og Fælleslisten høstede dengang 32.435 stemmer. I dag har debatten lagt sig, og forud for regionsrådsvalget den 19. november har Fælleslisten indtil videre kun fundet en kandidat.

- Sygehuset får vi jo nok ikke flyttet, men der er nok at tage sig af: Sundhedshusene, akutlægeordningerne og overbelægningen på sygehusene, hvor det er vigtigt, vi kan råbe vagt i gevær. Ellers bliver det hele bare styret fra Aarhus, Viborg og Herning, siger Esther Jakobsen til dknyt.dk.

For nyligt afholdt protestpartiet generalforsamling i Idom. Omkring 50 deltog, men kun en enkelt stillede sig til rådighed som kandidat.

- Vi skal vel helst være en fem-seks stykker, siger Esther Jakobsen.

Esther Jakobsen sidder i forvejen i regionsrådet som suppleant for Leif Hornshøj. Thyholmeren fik Fælleslistens næsthøjeste personlige stemmetal i 2009