EU-plakat: Tørnæs er utroværdig

Ulla Tørnæs bliver kaldt utroværdig på Facebooksiden 'Nej til EU', fordi hun slår sig på at kæmpe for danske arbejdspladser frem med EU-parlamentsvalget.

1231267_743446079033443_5233179643160569408_n__1__0.jpg

Ulla Tørnæs' valgplakat til det kommende EU-parlamentsvalg proklamerer, at "vi skal kæmpe for flere danske arbejdspladser".

Netop den linje gør, at Ulla Tørnæs bliver kaldt utroværdig. På Facebooksiden 'Nej til EU' har man lavet en modificeret udgave af venstrekandidatens valgplakat, hvor der står  "Hvorfor har Ulla Tørnæs' mand flyttet hele sin svineproduktion til Østeuropa med tilskud fra EU?"

Men Ulla Tørnæs afviser, at produktionen er flyttet til udlandet:

- Min mand har investeret i landbrugsproduktion i udlandet og har naturligvis beholdt sin produktion herhjemme, siger Ulla Tørnæs til TV Midtvest.

Hun mener, at der er tale om en smædekampagne mod hende:

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det her handler om at skade mig og Venstre, at man bringer usandheder på den her måde, siger Ulla Tørnæs.

Debatten på Facebook

På Facebooksiden svarer flere bruger på spørgsmålet, der er slået op på den modificerede plakat:

Fordi politikerne er de største platugler og nasserøve på bekostning af folket. Grunden til deres EU-begejstring, handler kun om egen vinding, skriver én bruger.

Jeg konkluderer hermed at dansk politik er hamrende korrupt! Foreslår at vores "frie" presse informerer om disse tilstande, så befolkningen kan blive (meget) klogere. Ikke mindst når krydsere sættes 25.maj, skriver en anden bruger.

Følg selv debatten på Facebook ved at klikke her.