Esben Lunde inviterer Peter Falktoft til at være minister

Et skarpt angreb på minister Esben Lunde Larsen, har nu fået ham til at komme med et opsigtsvækkende tilbud til Peter Falktoft.

Et Twitter-opslag fra radio- og tv-vært med mere, Peter falktoft, har fået miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til at komme med en opsigtsvækkende invitation: I to dage får Peter Falktoft lov til at følge Esben Lunde Larsen på arbejde.

Det hele udspringer af et tweet 14. marts, hvor Peter Falktoft skrev følgende:

- din miljøminister og dansk landbrugs marionetdukke, Esben Lunde Larsen, er ikke blot en trussel -men til direkte skade for vores land og vand. Uagtet politisk ståsted, så håber jeg vil bidrage til at få ham fjernet fra alt ansvar asap. Tak, lød det ordret fra Peter Falktoft.

Han henviser til en artikel, der kan fortælle om fund af for højt niveau af pesticid-rest i hver tiende af 1.698 undersøgte drikkevandsboringer.

Det har nu fået miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til blandt andet at skrive følgende på Facebook:

- Efter sigende skulle Peter Falktoft være meget optaget af, hvad jeg foretager mig som miljø- og fødevareminister, og det er jo et privilegium som minister at få den slags opmærksomhed fra en SoMe-kendis.

- For at Peter Falktoft kan blive endnu bedre klædt på til den rolle agter jeg at invitere ham til at blive miljø- og fødevareminister i to dage, hvor han følger mig i mit arbejde og får svar på de mange overvejelser, han har! Håber, du tager imod tilbudet Peter - også selvom du får et par lange dage med meget substans..., lyder det fra Esben Lunde Larsen.

Peter Falktoft har dog pure afvist invitationen på Facebook med følgende kommentar:

- Ok, alterdreng... 
Esben Lunde Larsen, ‪hvis du lige starter med at bytte ‘SoMe-kendis’ ud med min retvisende titel: ‘prisvindende TV -og Radiovært’, så har vi en aftale. Top! 
Og jeg kommer ikke til at ‘følge dig’ nogen steder hen. 
Ligesom man heller ikke står i lære hos en ræv, hvis man skal lære at passe på hønsene. Hvis du forstår sådan en....

Den kendte vært mener dog ikke, de to dage slår helt til.

- 2 dage, siger du? til at ændre på alt det du lader stå til og fucker op #nemt skal vi starte med grundvandet? Bierne, MRSA - vælg en! hvor starter vi? Og hvornår? Du siger bare til. 
PS: please fortæl mig jeg har adgang til alt materiale vedrørende ministeriet. Jeg higer nemlig efter den såkaldte ‘substans’ du nævner i din invitationen. Problemet er bare, at det er svært at få den udleveret fra jeres ministerium fra tid til anden?!, skriver Peter Falktoft blandt andet.

I den efterfølgende debat på Twitter har også Hernings borgmester Lars Krarup givet sin mening tilkende.