Erkender 19 indbrud

En ung mand fra Ringkøbing har overfor politiet erkendt 19 indbrud - primært i sommerhuse.

RingkoebingPolitiBilExt.jpg

Lokalpolitiet i Ringkøbing har i en længere periode haft mistanke til en 21-årig mand mand fra Ringkøbing. Og i går skred politiet til anholdelse. I følge chefen for efterforskningsafdelingen ved Lokalpolitiet i Ringkøbing, Bjarne Højgaard har manden erkendt 19 indbrud - næsten alle i sommerhuse. Manden fremstilles i grundlovsforhør tirsdag formiddag.

Bjarne Højgaard oplyser, at politiet har afhørt den 21-årige flere gange i løbet af den seneste måned - men at det tilsyneladende ikke har afholdt ham fra at fortsætte sin kriminelle løbebane.

Politiet har tidligere fundet en del koster på mandens bopæl og i hans bil. Men nu går den ikke længere. Politiet vil kræve omkring et års fængsel til manden og satser på, han vil blive sendt direkte til afsoning:

- Så kan det være han lære lidt af det, håber Bjarne Højgaard.

Sådan gik det imidlertid ikke i første omgang. Da TV/MIDT-VEST vender tilbage til Lokalpolitiet i Ringkøbing tirsdag eftermiddag, oplyser politikommissær Irvin Christensen, at den unge mand er blevet varetægtsfængslet indtil den 25. marts. Retten ville have en redegørelse fra Kriminalforsorgen på grund af hans unge alder, før man tager stilling i sagen.