Engell: Ørum er færdig i politik

Per Ørum Jørgensen skal finde noget andet at koncentrere sig om, mener politisk kommentator. Per Ørum selv vil ikke udelukke et comeback til De Konservative.

Per Oerum_0_0.jpg

Den nu tidligere formand for Kristendemokraterne, Per Ørum Jørgensen, er færdig i politik - det vurderer i hvert fald den politiske kommentator Hans Engell.

-  Han var konservativt folketingsmedlem og gik efter en periode som løsgænger over til Kristendemokraterne. Det lykkedes ikke ved folketingsvalget, og siden har meningsmålingerne ikke været gode. Nu er der intern modstand, så der er ikke noget at komme efter. Han skal til at koncentrere sig om noget andet i tilværelsen end politik, siger Hans Engell.

Udelukker ingenting

Per Ørum, der onsdag valgte at stoppe som formand på grund af manglende opbakning fra Vestjyllands Storkreds, mener dog ikke selv, at han er en færdig mand i dansk politik. Og over for Ritzau udelukker han ikke et comeback hos De Konservative.

- Jeg vil ikke udelukke noget som helst. Jeg havde otte gode år hos De Konservative, før jeg skiftede til Kristendemokraterne, men tiden må vise, hvilke muligheder der er for fremtiden. Når man lukker en dør, så åbner der sig tit en ny, siger den 41-årige politiker.