EnergiMidt fyrer 23

De nye regler på solcelleområdet betyder, at EnergiMidt må sige farvel til 23 medarbejdere.

Danmarks fjerdestørste energivirksomhed har tirsdag måttet afskedige 23 medarbejdere. Det sker som direkte konsekvens af forrige uges regeringsindgreb og længere tids uklarhed om rammebetingelserne på solcelleområdet.

- Spillereglerne på solcelleområdet har ændret sig - igen. Det skaber endnu mere usikkerhed blandt såvel private som erhvervskunder og påvirker naturligvis også vores forudsætninger for at skabe forretningsmæssige resultater. Vi har store ambitioner om at sælge bæredygtige løsninger til danskerne, men når det gælder solceller, så skal det åbenbart være opad bakke, udtaler EnergiMidts administrerende direktør Holger Blok.

Stort fald fra 2012

2012 vil blive husket som året, hvor solceller for alvor slog igennem og blev hvermandseje. Omkring 70.000 danske husstande fik installeret solceller på taget, og af dem har EnergiMidt leveret knap 5%.

 - Vi tror på, at der er stadig er muligheder på solcelleområdet - også inden for de nye lovgivningsmæssige rammer, men det bliver en stor opgave at komme igennem med gode og kundevenlige løsninger i en tid med så megen politisk turbulens, konkluderer Holger Blok.