Endnu et skidt B&O-regnskab

Fredag offentliggør Bang & Olufsen sit årsregnskab for 2012/2013.

B og O Hoejtaler naer.jpg

Bang og Olufsen har længe været plaget af økonomiske vanskeligheder. Det ser ikke ud til at blive bedre, når Struer-virksomheden fredag skal give en regnskabspræsentation for det sidste år. Det samlede underskud forventes at ligge mellem 150 og 200 millioner kroner.

Meget på spil for Tue Mantoni

Det lægger pres på administrerende direktør Tue Mantoni, som ellers bragede ind på scenen i 2011 med store armbevægelser og ambitioner om en tredobling af omsætningen til cirka 10 milliarder kroner senest i 2017.

Det er nu Tue Mantonis tredje årsregnskab i B&O, som langt fra lever op til hans målsætning. Chefredaktør på Børsen Niels Lunde mener, at der er rigtig meget på spil for den administrerende direktør, som i morgen skal bevise, at han har lagt den rigtige strategi for virksomheden.

- Tue Mantoni har undervurderet markedet. Hans strategi var for ambitiøs, hvorfor han nu har forlænget strategiperioden med et år. Men det ændrer ikke, at man i markedet tror på, at strategien og retningen fortsat er den rigtige, siger Niels Lunde.