Endnu et offer for storsvindler

Jack & Jones er seneste forretning, der er blevet offer for den svindler, der lige nu hærger i blandt andet Viborg-området.

En storsvindler har slået til flere end 40 gange, uden at det er lykkedes politiet at få fingrene i ham. Den seneste uge har han bl.a. stjålet en stor BMW og musikanlæg til 80.000 kr. i Viborg. Og i dag stod endnu et offer frem.

Tøj og skoJack & Jones i Viborg fortæller i dag til TV MIDTVEST, at de har været udsat for svindel for ca. 10.000 kroner. Det drejer sig bl.a. om jakkesæt, sko, skjorter og sportstøj.

21-årig mand mistænkt

En mand er mistænkt for at være hovedmanden bag de mange bedragerisager. Politiet kender hans identitet men har endnu ikke fundet ham.

- Vi ved hvem han er - at det er en 21-årig mand fra Hobro-området, som Nordjyllands Politi forsøger at finde, oplyser politikommissær Poul Østergaard Viborg lokalpoliti.

Politiet advarer

De mange tilfælde af svindel får nu politiet til at advare både privatpersoner og forretningsdrivende om aldrig at udlevere en vare, uden man er sikker på at have modtaget betalingen.

 

En storsvindler har slået til flere end 40 gange uden at det er lykkedes politiet at få fingrene i ham.