Endnu en borgmesterkandidat i Ringkøbing

En af Venstres mest erfarne politikere i Ringkøbing-Skjern Kommune melder sig nu som endnu en kandidat til posten som partiets borgmesterkandidat ved næste kommunalvalg.

ringkobingskjern_kommune_nytskilt_0.jpg

Det er byrådsmedlem Hans Østergaard fra Spjald, der efter nøje overvejelser har besluttet at melde sig som kandidat til at afløse Iver Enevoldsen, når han som varslet stopper om to år.

- Jeg har været byrådsmedlem i 14 år og har gennem årene siddet i stort set alle fagudvalg, ligesom jeg har været formand for Venstres byrådsgruppe og har haft en række tillidsposter i partiets organisation. Jeg har derfor en meget bred erfaring i at omsætte borgerlige værdier og et liberalt menneskesyn til politisk indflydelse både lokalt og på landsplan, siger Hans Østergaard i en pressemeddelelse.

Ved siden af den politiske karriere har den 57-årige erhvervsmand i næsten 30 år drevet egen virksomhed med salg af mekanisk udstyr til mælkeproducenter samt forhandling af varmepumper.

Han er den seneste i en række af venstrefolk, der melder sig som kandidater til borgmesterposten. Foreløbig kandiderer nu Lennart Qvist, Bent Brodersen, Kristian Ahle og så altså Hans Østergaard om posten om at blive Venstres spidskandidat. Venstres kommuneforening forventer, at en god håndfuld kandidater vil være klar, når fristen for at melde sig udløber 10. december.

Venstre i Ringkøbing-Skjern Kommune vælger borgmesterkandidaten ved et opstillingsmøde i Skjern den 1. februar 2016.