Endnu en billist får kastet ting mod sig fra motorvejsbro

En billist fik kastet en genstand mod sin bil på Silkeborg motorvejen.

motorvej.jpg

Endnu en billist har oplevet at få kastet genstande mod sin bil, imens han kørte på motorvej. Denne gang blev genstandene kastet fra broen over Silkeborg motorvejen ved Søholt vej. 

-  En bil blev ramt, men der er heldigvis ikke kommet nogen til skade, og der er heller ingen skader på bilen. Ejeren  gætter på, at det har været kastanjer eller noget lignende, der er blevet kastet, siger Ole Vanghøj, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Billisten så to skygger på broen og vurderer, at det har været to personer i teenagealderen, der kastede genstandene. Billisten kunne dog ikke vurdere kønnet på de to personer, der stod bag kastet. På trods af at der ikke var nogen skader i forbindelse med episoden, ser politiet alvorligt på hændelsen.

- Om så man ikke kaster noget er underordnet, bare man laver en kastebevægelse, når man står på en motorvejsbro er det alvorligt. Bevægelsen alene er nok til, at folk bliver urolige, når de kommer kørende med over 100 km/t. Det kan få dem til at skifte bane eller bremse pludseligt op, og det kan give farlige episoder, siger Ole Vanghøj.  

Politiet har gennemsøgt området, men det er ikke lykkedes at finde de to personer. 

0:46
SE TVMIDTVESTs indslag, der viser, hvor farligt et stenkast er.