En gruppe arabiske unge skaber frygt i Skive

Et kærestepar blev i weekenden omringet af en gruppe arabiske unge ved McDonalds i Skive. Gruppen skaber frygt i byen.

En tur på Mc Donalds i Skive blev ikke helt som et kærestepar havde forventet fredag aften. De blev nemlig chikaneret af en gruppe arabiske unge, som omringede deres bil.

- De er særdeles godt kendt i bymiljøet i Skive, og vi døjer nærmest med dem til daglig med alt fra narko, chikane og bilkørsel. Det er en rigtig træls gruppe, der skaber frygt i byen, siger Lars Mikkelsen.

Kæresteparret ankom til McDonalds kl. 22.16 fredag aften, hvor en 22-årig kvinde gik ind for at handle, mens hendes kæreste, en 22-årig mand, gik over på tanken på modsatte side for at købe Redbull.

Da de samtidig kom tilbage til bilen, kom unge med arabisk baggrund og opførte sig aggressivt over for parret. De råbte, sparkede til bilen og prøvede at hive bilens døre af.

- En af dem hoppede op på fronthjelmen og smadrede forruden. Da parret kørte væk, forsøgte andre arabiske unge at spærre vejen. Flere biler blev tilkaldt, så i alt tre biler forfølger dem ud mod kasernen, og her bliver syv mand tilbageholdt, siger Lars Mikkelsen, politikommissær hos lokalpolitiet i Skive.

Den 22-årige mand er soldat på kasernen i Skive, og da han ikke vidste, hvor han og kæresten kunne vide sig sikre, kørte de derfor derud. På vej derud ringede kvinden til politiet, og på kasernen fik politiet så fat i syv med arabiske baggrund, der er mellem 20 og 35 år.

Parret var rystet over episoden, men kom ikke noget til.

En 26-årig mand blev anholdt og sigtet for at smadre bilens forrude.