Emil Bjørnø: Jeg har respekt for beslutningen

Den nu fyrede Team Tvis Holstebro-direktør Emil Bjørnø har respekt for klubbens beslutning om at stoppe samarbejdet.

Emil Bjørnø
Foto: TV MIDTVEST

Der er ikke umiddelbart nogle sure miner hos Team Tvis Holstebro-direktør Emil Bjørnø, selvom han i dag er blevet fyret efter bare et år i direktørstolen.

- Jeg har kun respekt for beslutningen, og jeg bakker 100 procent op om den. Klubben vil implementere en ny strategi, og det har jeg forståelse for, siger Emil Bjørnø til TV MIDTVEST.

Emil Bjørnø bekræfter, at han er blevet fyret, men de nærmere omstændigheder omkring baggrunden for fyringen vil han ikke kommentere på.

- Nej, det vil jeg egentlig ikke. Det må være op til bestyrelsesformanden at kommentere på det. Jeg kan bare sige, at det er en fin beslutning, som jeg har respekt for, siger Emil Bjørnø.

Fyringen kommer efter den mest succesfulde sæson i klubbens historie. Herrerne vandt grundspillet og fik sølvmedaljer i ligaen efter et finalenederlag til BSV.

Kvinderne vandt Cup Winners Cup og bronzemedaljer i ligaen, men har til næste sæson meldt ud, at der skal skæres kraftigt i budgettet på dameholdet. Omkring en million bliver der sparet, og det har betydet farvel til profiler som målmand Silje Solberg og Lærke Møller.

Emil Bjørnø ved endnu ikke, hvad han skal lave nu, men det vil han overveje i løbet af sommeren.