Emballagevirksomhed fremlægger endnu et rekordoverskud

Emballagekoncernen Westpack i Holstebro præsenterer endnu et rekordoverskud på over 25 millioner kroner.

Morten Dalsgaard, administrerende direktør og medejer af Westpack glæder sig over et nyt rekordår i Westpack.
Morten Dalsgaard, administrerende direktør og medejer af Westpack glæder sig over et nyt rekordår i Westpack.
Foto: Pressefoto

Det går godt for Westpack i Holstebro som for fjerde år i træk præsterer millionoverskud. Overskuddet på 25,3 mio. kr. før skat er en stigning på 19 pct. i forhold til overskuddet i fjor på 21,3 mio. kroner. 

- Vores markante omsætningsvækst er båret af øget samhandel med både eksisterende kunder og en stor tilgang af nye kunder inden for alle vores segmenter. Især har vi oplevet pæne vækstrater på vores primære eksportmarkeder, Tyskland, Polen, Holland og Sverige, siger administrerende direktør og medejer Morten Dalsgaard i en pressemeddelelse.  

Westpack A/S udvikler, designer, producerer og sælger standard- og specialemballage til smykke-, ure- og brillebranchen. Kunderne spænder fra små selvstændige guldsmede, urmagere, brillebutikker over kædekoncepter til globale designbrands. Produktionen foregår dels fra hovedsædet i Holstebro og dels via mere end 50 asiatiske samarbejdspartnere, der alle håndteres fra virksomhedens sourcingselskab i Kina. I årets løb har Westpack desuden etableret et lignende sourcingselskab i Indonesien.

- Vi investerer yderligere i Asien for at styrke vores konkurrencekraft og indkøbsmuskel i Asien, siger Morten Dalsgaard, der samtidig understreger, at den danske egenproduktion fra hovedkontoret i Holstebro også stiger.

I marts overtog den danske kapitalfond Capidea aktiemajoriteten i den succesfulde emballagekoncern. Et opkøb der ikke har ændret i den daglige ledelse af koncernen, hvor Morten Dalsgaard stadig er direktør og medejer, mens Søren Mogensen, der er tredje generation i grundlæggerfamilien bag Westpack, også stadig er medejer og har det produktionsmæssige ansvar.

Westpack deler overskud med medarbejdere

Westpack har tidligere været omtalt i medierne, fordi virksomheden de seneste år har delt omkring to millioner kroner fra overskuddet med alle medarbejdere i virksomheden. Den nye ejerkreds bag Westpack har heller ikke ændret på virksomhedens politik i forhold til overskudsdeling. 

- Og som følge af den positive vækst og udvikling vokser puljen til overskudsfordeling naturligt også i år, siger Morten Dalsgaard.