Emballageproducent blev Årets Ejerleder

Emballageproducent Morten Dalsgaard fra Westpack er netop blevet kåret til årets ejerleder i Vestjylland.

westpack2_0.jpg

Emballage er ikke bare emballage. Det kan nemlig betyde rigtig meget for førstehåndsindtrykket - ikke mindst i smykke- og urbranchen.

Emballageproducent Morten Dalsgaard fra virksomheden Westpack er netop blev kåret som Årets Ejerleder i Vestjylland. Produkterne er ifølge dommerne så populære, også internationalt, at virksomheden har vækstet imponerende i både forretningsomfang og i indtjening.

Fordoblet forretning på to år

- Indenfor de seneste to år har Morten formået at fordoble sin forretning, og han har fortsat ambitioner om tocifrede vækstrater de kommende år. Det fortjener anerkendelse, siger Henning Jager Neldeberg, partner i PwC Herning, som var med til at uddele prisen.

Morten Dalsgaard går nu videre til den landsdækkende finale, der afgøres 19. november i Hellerup.

I selskab med cykler og whiskey

De øvrige nominerede til prisen for Årets Ejerleder i Vestjylland var Michael Givskov Jensen fra Cykelpartner.dk i Roslev og Alex Højrup Munch fra Stauning Whiskey.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen for Årets Ejerleder. Dette års tema var talent og kompeteccer.

Fakta om Westpack A/S

Westpack er en familieejet virksomhed, som har produceret og solgt emballage til smykke- og urbranchen i mere end 60 år. Både nationalt og internationalt er Westpacks produkter respekteret og virksomheden oplever vækst i hele Europa.

Westpack håndterer dagligt 200.000 æsker og poser, som ekspederes til mere end 7000 detailkunder og smykkeproducenter over hele verden.