EM-logo af 3000 mælkekapsler

I fire år har 4. årgang på Vestervang Skole i Herning samlet på kapslerne fra deres skolemælk. I dag kunne de præsentere resultatet.

Om mindre end en uge går det løs med EM i herrehåndbold, hvor Danmark spiller alle sine kampe i Jyske Bank Boxen i Herning. Den store sportsbegivenhed ser de især frem til blandt 4. klasseseleverne på Vestervang Skole i Herning. Siden de begyndte i skole har de samlet på lågene fra deres skolemælk. I dag har de præsenteret værket - et EM-logo lavet af 3000 mælkekapsler.

- Vi har arbejdet på det siden efterårsferien, og så er vi ved at færdige nu, fortæller Adam Nygaard Ostersen, der går i 4.b på Vestervang Skole.

Har kun fået lidt hjælp

Eleverne starter indsamlingen for sjov. Da antallet voksede skulle de mange kapsler bruges til noget. Det endte med at blive EM-logoet. Men et stort projekt forløber sjældent uden udfordringer. Dem har de også haft i 4.b.

- Vi havde ikke så mange af de hvide, så dem har vi fået Arla til at komme med, og de mørkeblå havde vi heller ikke så mange af, fortæller Adam Nygaard Ostersen.

Skolen snakker lige nu med Herning Kommune om, hvor det flotte EM-logo skal placeres i forbindelse med EM-slutrunden.

Se her hele indslaget om det store EM-logo lavet i mælkekapsler:

4. klasseeleverne på Vestervangskolen i Herning har brugt deres enorme samling af lågene fra skolemælk, til at lave det officielle logo for EM i herrehåndbold.