EM blev kæmpe FCM-skuffelse

Akademidirektør Claus Steinlein er ærgerlig over skidt slutrunde, hvor det kun blev til meget begrænset spilletid for FCM-spillerne.

lossl.jpg

 For få måneder siden var flere FC Midtjylland-spillere sikre startere på U21-landsholdet i fodbold. Men den prestigefyldte turnering blev en vaskeægte skuffelse for FC Midtjylland. Målmand Jonas Lössl fik ikke et minut på banen, Jesper Juelsgaard blev blot skiftet ind en enkelt gang, og så nåede Mads Albæk kun en enkelt EM-start.

- Jeg er virkelig ked af det. Det er jo mine drenge, og jeg synes, at de havde fortjent nogle flere minutter på banen. Jeg er også vildt overrasket over, at de rent faktisk ikke fik mere spilletid, siger FC Midtjyllands akademidirektør, Claus Steinlein.

Spillersalg glippede

Akademidirektøren havde ikke nogen målsætning om, at EM-slutrunden skulle kaste et stort spillersalg af sig i Simon Kjær eller Winston Ried-klassen. De to er begge inden for de sidste to-tre år blevet solgt til udlandet for tocifrede millionbeløb. Men med en bedre slutrunde havde muligheden været til stede:

- Vi har ikke budgetteret med eller forventet et salg. Men det er da klart, at hvis eksempelvis Jesper Juelsgaard havde spillet fast, og Danmark var kommet i en EM-semifinale, kunne vi måske have været heldige og have lavet en ny stor handel, siger Claus Steinlein.