Indbrud i skoletiden: Elever fik stjålet værdier for 100.000 kroner

En klasse på Bjerringbro Gymnasium fik i går stjålet pc'er og andet elektronik for mere end 100.000 kroner

Elektronik for mere end 100.000 kroner blev i går stjålet fra Bjerringbro Gymnasium
Elektronik for mere end 100.000 kroner blev i går stjålet fra Bjerringbro Gymnasium
Foto: TV MIDTVEST

En gymnasieklasse i Bjerringbro fik i går stjålet bærbare comutere, mobiler og en pung fra deres tasker, mens de var til idræt. 

Tilsammen var der elektronik og værdier med en værdi for mere end 100.000 kroner. Og for eleverne har de stjålne ting endnu større værdi. Der ligger nemlig opgaver, noter og meget andet på computerne.

- Følelsesmæssigt betyder det rigtigt meget for de elever, der oplever, at deres taske har været gennemrodet. Det er ubehageligt. Derudover er der nogen, der har mistet noter til deres fag, men det er ikke anderledes, end at vi kan hjælpe hinanden med, at alle elever får gendannet deres noter, fortæller vicerektor på Bjerringbro Gymnasium, Claus Kjeldsen. 

 
 

To gerningsmænd

- Vi ved, at der kommet to unge mænd gående ud ved cyklerne, og de har lusket sig ind i hallen, og de har været på besøg i omklædningsrummene. Det ved vi, fordi vi har dem på overvågningsbilleder, forklarer Claus Kjeldsen.

Han fortæller, at de ikke kender de to drenge, så han tror ikke, at de er fra området. 

De formodede gerningsmænd stak af på to cykler, som også er stjålet. De beskrives ifølge Folkebladet som cirka 20 år. Den ene er spinkel og med sort kasket på hovedet. Han var iført sort jakke, sorte bukser og hvide sko og havde en rygsæk på. Den anden var lidt større bygget og iført sort jakke, blå bukser, mørke sko og en sort kasket med noget hvidt på.

Skolen vil fremover opfordre eleverne til at bruge de skabe, der er på skolens område.