Elev truet med koben

Mødte op på handelsskolen i Nykøbing og truede elev med koben.

PolitiErme_type1.jpg

En 19-årig elev på EUC Nordvest på Limfjordsvej i Nykøbing blev onsdag eftermiddag udsat for trusler på livet - midt i skoletiden.

Ifølge politiet opsøgte en 38-årig mand ved 13-tiden den 19-årige på skolen og truede ham med et koben. Den 38-årige blev senere anholdt og anbragt i arresten i Nykøbing.

- Det kan vi ikke leve med

Afdelingschef Tina Haurum fra EUC Nordvest oplyser, at der ikke skete noget med den 19-årige.

- Manden kom ind på kontoret og bad om at komme til at tale med eleven, som sagde ja til at møde ham. Men vi holdt øje med, hvad der skete og kunne se, at manden gik ud i en bil og hentede et koben. Derfor valgte vi straks at melde sagen til politiet, for den slags kan vi naturligvis ikke leve med, siger hun.

Den 38-årige blev i første omgang sigtet for trusler på livet og overtrædelse af våbenloven, men da han torsdag eftermiddag blev fremstillet i et grundlovsforhør, blev sigtelsen ændret til afpresning, hvilket er en mere alvorlig paragraf i straffeloven end trusler.

Retten besluttede at opretholde anholdelsen af den 38-årige med tre gange 24 timer. Retsmødet foregik bag lukkede døre, men det står fast, at den 38-årige nægtede sig skyldig.