Eksplosionsbrand ved villa i Viborg

Natten mellem mandag og tirsdag sprang en garage i luften ved en villa i Viborg. Både biler, garage og hus er totalskadet, men familien fra huset er uskadte.

081111Villa3.jpg

En familie på Lupinmarken i den nordvestlige del af Viborg blev bogstavelig talt vækket med et brag i nat. Omkring klokken 2.30 skete der en så voldsom eksplosion, at garagen blev jævnet med jorden, der udbrød brand i flere biler og der gik også ild i taget på villaen.

- Da vi kom frem var alle beboerne ude af huset, og vi koncentrerede os om branden. Vi var ni mand, der arbejdede med slukningsarbejdet i omkring fire timer, forklarer indsatsleder fra Viborg Brandvæsen Vang Erik Jensen.

Det er endnu uvist, hvad årsagen til eksplosionen er, men tirsdag morgen skal medarbejdere fra det lokale naturgasselskab ud og måle, om der kan være en lækage. Familien havde nemlig service på deres naturgasanlæg i går, da de kunne lugte gas.

- Det kan godt være, at der er en sammenhæng mellem servicen på naturgasanlægget og eksplosionen, forklarer Midt- og Vestjyllands Politiets vagtchef Lars Even.

081111Villa6.jpg

Sådan ser familiens soveværelse ud i dag efter eksplosionen i nat.