Eksperter tror på FCM

Flere eksperter spår FC Midtjylland gode chancer for point mod Club Brügge torsdag aften.

fcm.1.jpg

FC Midtjylland er ubesejrede i fire turneringer på udebane, Superligaen, kvalifikationsturneringen til Champions League, Europa League og pokalturneringen. Det er med til at styrke selvtilliden og optimismen i truppen inden aftenens sene gruppespilkamp mod Club Brügge .Og flere eksperter spår da også midtjyderne gode chancer.

- Brügge har mistet flere gode spillere og så har de tabt mod flere middelmådige hold. Så der er gode chancer vil jeg mene, siger Troels Bager Thøgersen, Chefredaktør på  Tipsbladet og fortsætter:

- Jeg mener FC Midtjylland er blevet et klogere hold og laver ikke de samme dumme fejl, som de gjorde førhen, så jeg tror der er gode chancer for at der ryger et dansk point med hjem fra Brügge , siger Troels Bager Thøgersen.

Og han bliver bakket op af den tidligere FCM-træner og nuværende træner i Hobro Jonas Dahl:

- Jeg kan sagtens se, at der er så meget tyngde i holdet, at de kan snuppe et point eller måske flere i Brügge , siger Jonas Dahl.

Morten Olsen: Pæne chancer for pointLandstræner Morten Olsen, der bor ved Bruxelles en god times kørsel fra Jan Breydel Stadion i Brügge , vurderer, at FC Midtjylland har pæne chancer for at få point med hjem fra Belgien.- FCM'erne så stærke ud i Randers, da de vandt 2-0 i søndags, og Morten 'Duncan' Rasmussen og Jakob Poulsen viste, at de er i rigtig god form for tiden, siger Morten Olsen til Politiken.dk- Club Brügges præstationer og resultater har været svingende. Der er blevet skiftet meget ud i truppen og på holdet, og man har ikke fundet et stabilt niveau endnu.

5-0-nederlaget mod Napoli var grimt

- Der er blevet eksperimenteret med forskellige systemer, 4-4-2, 4-3-3 og 4-1-4-1. 5-0-nederlaget i den første gruppespilkamp mod Napoli var grimt. Men Club Brügge har under alle omstændigheder et godt hjemmepublikum, som betyder meget for spillerne, og det bliver da en svær opgave for FCM, siger Olsen til Politiken.FCM-assistenttræner Brian Priske er 'Belgien-ekspert', fordi han har en baggrund som Club Brügge-spiller. Han blev pokalvinder med klubben i 2007. Priske rådgiver Jess Thorup i de taktiske forberedelser til opgøret, hvor Kristian Bach Bak, Kian Hansen, Petter Andersson og Martin Pusic kan komme på banen efter skadepauser. De er i hvert fald med igen i den stærke FCM-trup.Der er kampstart klokken 21:05.