EHF-cuppen: Skjern med - TTH ude

Skjern og Team Tvis Holstebro kommer ikke til at møde hinanden ved EHF-cuppens Final 4-stævne i Berlin. To tætte afgørelser sendte ærkerivalerne hver sin vej (arkivfoto).

I Herrernes EHF-cup kunne to midt- og vestjyske hold søndag kvalificere sig til Final 4-stævnet i Berlin den 16. - 17. maj. Det ville kræve en sejr for TTH i Holstebro, mens Skjern kunne komme videre med et udebanenederlag på højst fem mål i Melsungen. Og for Skjern lykkedes det lige præcis med slutresultatet 23-28:

- Det var vildt. Det er sjovt at kunne juble så fantastisk meget over et fem måls nederlag. Det bliver fantastisk for hele klubben og for os alle sammen at skulle deltage i Final Four i Berlin, sagde Skjerns Morten Balling i minutterne efter kampen.

TTH: Der er ikke meget at sige...

Team Tvis Holstebro måtte til gengæld sande, at EHF-drømmen brast i kvartfinalen.  Vestjyderne havde tabt den første kamp ude mod slovenske Gorenje Velenje med et enkelt mål - og sådan gik det også i returkampen i Holstebro, der endte 30-31:

- Vi er utroligt skuffede, vi ville rigtigt gerne have været i Final 4. Så der er ikke så meget at sige, fik TTH-træner Klavs Bruun Jørgensen alligevel sagt efter kampen.

Mens de to hold altså skilles nu i EHF-cuppen, så er begge stadig med i slutspillet i den danske håndboldliga - og det kommer til at sætte en lille prop i sejrsrusen for de grønblusede fra Skjern:

- Jeg tror nok, vi får en god tur hjem, men vi skal ikke feste for meget, for vi har allerede en vigtig kamp i slutspillet mod Team Tvis Holstebro på onsdag. Men lige nu er vi bare super glade og stolte, siger Skjern-spiller Morten Balling i telefonen fra Melsungen.